Rubí Centre Comercial
Rubí Centre Comercial. Passeja, compra, sorprèn-te
per nom d'establiment


per sector
Notícies
Targeta Comerç-Rubí

SI COMPRES A RUBÍ premiem la teva fidelitat

Per comprar un ordinador... em regalen la fruita? Com pot ser? Els comerços de Rubí volem que tu, com a consumidor de Rubí, hi surtis guanyant. Per fer-ho possible, la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí i les associacions de comerciants treballem units, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí. Per això oferim a la ciutat la Targeta Comerç-Ciutat, perquè puguis fer les teves compres als comerços de Rubí.

Com funciona? Sempre que compris als nostres comerços i presentis la Targeta Comerç-Ciutat, rebràs punts que pots fer servir per comprar qualsevol altra cosa. Com més facis servir la targeta, més punts obtindràs i més coses podràs comprar.

També hi ha promocions especials als comerços, només per a posseïdors de la targeta; per això, quan surtis a comprar, assegura’t de no oblidar-te-la pas a casa.

Cada botiga participant està equipada amb un terminal per on es farà passar la targeta cada vegada que facis una compra. D’aquesta manera aniràs acumulant punts. Aquests punts els pots gastar com si fossin diners en qualsevol de les botigues o les parades del Mercat Municipal participants.

Com puc aconseguir la targeta?

Aconseguir la Targeta Comerç-Ciutat és fàcil. Simplement omple amb les teves dades el cupó i entrega'l a les botigues participants o a les parades del Mercat Municipal que l’ofereixen. Juntament amb la sol·licitud has de lliurar tres euros a l’establiment, que s’ingressen directament al moneder electrònic de la targeta.

Seguidament, i en nom de la Federació, l’establiment et donarà la targeta carregada amb tres punts, és a dir tres euros, els quals pots utilitzar immediatament per comprar a qualsevol de les botigues o les parades participants. De fet, la targeta és gratuïta.

La targeta no està vinculada a cap entitat financera i no té cap cost addicional ni de manteniment. La Federació no es fa responsable del mal ús, la pèrdua o el robatori de la targeta ni dels punts acumulats que puguin haver-se perdut. En el cas de reposició d’una targeta extraviada es procedirà igual que quan se’n fa una de nova.

Per a rebre més informació, o sol·licitar la targeta, envia'ns un correu electrònic a:

info@viurubi.com

Establiments
Assoc. de Comerciants Rubí Centre Botiguer - Av. Barcelona, 57, entl. 2a desp. 0 - Tel. 620 924 935 -  a/e: info@viurubi.com