Rubí Centre Comercial
Rubí Centre Comercial. Passeja, compra, sorprèn-te
per nom d'establiment


per sector
Notícies
Què fem?

Fer Centre és per a nosaltres una manera de fer ciutat, que permet fomentar les activitats culturals, socials i lúdiques als carrers, i a més de les de l'àmbit comercial.

Rubí Centre Comercial destaca per organitzar activitats de promoció del comerç local, i que complementant-les amb premis i avantatges per a la nostra clientela, i que tot plegat dinamitza la vida del centre de Rubí. En destaquem les accions següents:

  • Organització d'activitats d'animació popular als carrers del centre de Rubí.
  • Realització d'accions publicitàries sota la marca Rubí Centre Comercial.
  • Organització de campanyes comercials acompanyades de la promoció i difusió de l'oferta comercial i de serveis del Centre de Rubí.
  • Organització de sorteigs i promocions per a la nostra clientela.
  • Producció de material d'interès per als establiments adherits, com són catàlegs, senyalització de rebaixes o fins i tot bosses publicitàries.
  • "Val per 30 minuts" com obsequi de compra a la clientela per a l'aparcament de vehicles a l'aparcament La Pista (c/ St. Joan, cantonada c/ J. Torrijos).
  • Difusió de la "Targeta Comerç-Ciutat".

Les activitats que desenvolupa Rubí Centre Comercial compten amb el suport de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Rubí, la Diputació de Barcelona, i el Consorci de Comerç Artesania i Moda de Catalunya, entre d'altres entitats i col·laboradors.

L’Associació de Comerciants Rubí Centre Botiguer és una entitat integrada a la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí.

Establiments
Assoc. de Comerciants Rubí Centre Botiguer - Av. Barcelona, 57, entl. 2a desp. 0 - Tel. 620 924 935 -  a/e: info@viurubi.com